Noutăţi

11.04.2018 10:09

Real Madrid vs Juventus Torino. Zinedine Zidane visează să cucerească trofeul şi în acest sezon

În această seară, vom afla care sunt ultimele două echipe calificate în careul de aşi al Ligii Campionilor. De la 21 şi 45 de minute, se va disputa returul dintre Real Madrid şi Juventus Torino.

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a prins aripi după meciul tur din sferturi cu Juventus Torino în care "galacticii" s-au impus cu 3-0. Francezul visează să cucerească trofeul şi în acest sezon. Ar fi pentru al treilea an la rând şi pentru prima dată în 42 de ani, când un club câştigă de trei ori consecutiv cupa. În perioada 1974-1976, Bayern Munchen a reuşit această performanţă.

"Acest club are o istorie incredibilă în Liga Campionilor. Doboară record după record în această competiţie. Ne dorim să facem din asta o tradiţie. Cred că avem şanse mari să cucerim trofeul şi în acest an, pentru a treia oară la rând", a comunicat antrenorul Real Madrid, Zinedine Zidane.

Zinedine Zidane a preluat Real Madrid în ianuarie 2016, iar de atunci succesul s-a ţinut lanţ de "galactici" în cea mai tare competiţie inter-cluburi din lume. Chiar dacă Realul s-a impus cu un categoric 3-0 în prima manşă de la Torino, Zidane are un respect mare faţă de Juventus, deoarece la acest club francezul a devenit un star.

"Acest club m-a ajutat să progresez, atât ca fotbalist, cât şi ca personalitate. Îi datorez multe lui Juventus. Din acest motiv, nu am schimbat prea multe cluburi în cariera mea şi am făcut-o intenţionat", a menţionat antrenorul Real Madrid, Zinedine Zidane.

Manşa retur dintre Real Madrid şi Juventus Torino se va disputa în această seară şi va fi transmisă în direct de Canal 3, de la 21:45.

Sursa Foto: antena3.ro