Noutăţi

23.08.2018 12:55

Cristiano Ronaldo: Am venit la Juventus pentru a câştiga şi cu această echipă Liga Campionilor

A venit la Juventus pentru a câştiga şi cu această echipă Liga Campionilor! Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluirea după ce a devenit ambasadorul unei companii specializată în transmisiunile partidelor de fotbal în toată lumea.

Ronaldo a devenit ambasadorul platformei de streaming online Dazn. Portughezul a declarat că foamea de trofee e la fel de mare şi că vrea să aducă Liga Campionilor la Torino. Întrebat care este cel mai frumos gol marcat în cariera sa, Ronaldo a spus că a fost cel din sezonul trecut chiar în poarta lui Juventus.

"Din păcate am marcat acel gol în poarta clubului meu actual. Aş spune că este cel mai frumos gol din cariera mea. Însă nu mai contează, ţine de trecut. Totuşi, atunci când l-am marcat la Torino, tot stadionul m-a aplaudat, iar eu am rămas mască. Am rămas surprins, deoarece nu am mai păţit aşa ceva. A fost un moment incredibil!", a spus atacantul Juventus, Cristiano Ronaldo.

În cadrul aceluiaşi interviu, Ronaldo a mărturisit că nu îi place doar fotbalul. Portughezul este un mare amator al artelor marţiale mixte, al tenisului, al baschetului şi al tenisului de masă.

Sursa Foto: skysports.com