Noutăţi

28.08.2018 14:53

Antrenorul român Răzvan Lucescu şi-a prelungit contractul cu clubul elen PAOK Salonic

I-au prelungit contractul, l-au supranumit "Generalul", iar acum se aşteaptă ca el să-i califice pentru prima oară în grupele Ligii Campionilor. Răzvan Lucescu este tratat ca un rege de grecii de la PAOK Salonic, iar mâine, în direct la CANAL 3, românul va încerca să-i trimită în al nouălea cer pe eleni.

Antrenorul român Răzvan Lucescu şi-a prelungit contractul cu clubul elen PAOK Salonic. Anunţul a fost făcut înaintea meciului retur cu Benfica Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor. Tehnicianul a fost instalat în funcţie în 2017, iar sub comanda acestuia "alb-negrii" au cucerit Cupa Greciei în sezonul trecut. "Viitorul este aici", a fost mesajul prin care a fost anunţat că Lucescu rămâne până în 2020 la echipă.

Mai mult, elenii i-au găsit şi o nouă poreclă. Îi numesc "Generalul" şi aşteaptă să califice, în premieră, clubul din Salonic în grupele celui mai important turneu inter-cluburi din Europa.

Prima manşă a confruntării s-a terminat nedecis, scor 1-1, şi PAOK porneşte cu prima şansă în returul de pe teren propriu cu Benfica, mai ales că va avea de partea sa un stadion arhiplin. Fanii vicecampioanei Greciei au cumpărat toate biletele pentru partida care va fi transmisă în direct şi de CANAL 3, miercuri, de la ora 22:00.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro