Noutăţi

30.08.2018 10:12

Meciuri spectaculoase în play-off-ul Ligii Campionilor. PAOK Salonic a ratat calificarea în faza grupelor

Meciuri spectaculoase în play-off-ul Ligii Campionilor. PAOK Salonic a ratat aseară calificarea în faza grupelor, după ce a fost umilită acasă cu 4 la 1 de Benfica Lisabona. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a avut un debut de meci perfect, reuşind să deschidă scorul în minutul 13. Partida a putut fi urmărită în direct la Canal 3.

Benfica şi-a revenit rapid, iar până la pauză a reuşit să înscrie de două ori şi să conducă cu 2 la 1. În repriza secundă, vicecampioana Portugaliei a mai marcat două goluri şi s-a impus în final cu 4 la 1. Benfica va juca în grupele Ligii Campionilor, în timp ce PAOK îşi va continua evoluţia în grupele Ligii Europa.

Tot aseară, Eindhoven a învins cu 3 la 0 acasă echipa BATE Borisov şi s-a calificat în grupele Champions League. Surpriza serii a reuşit-o campioana Serbiei, Steaua Roşie Belgrad, care a eliminat din competiţie formaţia Salzburg. Austriecii au condus aseară cu 2 la 0, însă sârbii au egalat după ce au marcat două goluri într-un singur minut. Prima manşă s-a încheiat la egalitate scor 0 la 0, iar Steaua Roşie s-a calificat în faza următoare datorită golurilor marcate în deplasare.

Sursa Foto: fanatik.ro