Noutăţi

13.09.2018 10:10

Mare nebunie la Belgrad, înaintea debutului noului sezon din Liga Campionilor

Mare nebunie la Belgrad, înaintea debutului noului sezon din Liga Campionilor! Steaua Roşie s-a calificat în grupe pentru prima dată în noul format al competiţiei, iar biletele pentru cele trei meciuri de acasă s-au epuizat. Marţi şi miercuri, începe noua stagiune din Champions League, iar cele mai tari partide vor fi transmise în direct, la Canal 3, de la ora 22:00.

Steaua Roşie va avea parte de confruntări memorabile, iar interesul fanilor sârbi este uriaş. Toate biletele puse în vânzare pentru meciurile din grupă cu Napoli, Liverpool şi PSG au fost epuizate în doar câteva ore. Biletele pentru disputele din grupa C, de pe "Maracana" din Belgrad, s-au vândut la pachet, deşi au costat între 60 şi 150 de euro. Mai mult, unii dintre fanii sunt gata să le cumpere de la bişniţari şi cu 500 - 600 de euro.

Steaua Roşie îşi va începe aventura pe teren propriu, marţi, cu Napoli.

În celălalt meci din grupă Liverpool va primi replica lui PSG de la ora 22:00 şi va fi transmisă în direct la Canal 3. O zi mai târziu, deţinătoarea trofeului, Real Madrid va întâlni AS Roma în Spania. Şi acest duel va putea fi urmărit la Canal 3 de la ora 22:00.

Sursa Foto: bucurestifm.ro