Noutăţi

03.10.2018 11:14

Catalanii, la patru ace în Londra. Noul sponsor tehnic a cusut haine în valoare de peste 110 mii de euro

Jucătorii Barcelonei au făcut deplasarea la Londra pentru meciul Tottenham din Liga Campionilor, în costume de mii de euro. Catalanii au defilat pentru prima dată în hainele create de noul sponsor tehnic. Partida dintre Tottenham Hotspur şi FC Barcelona se va disputa în această seară şi va fi transmisă în direct la Canal 3.

4.750 de euro, atât costă fiecare costum pentru jucătorii Barcelonei, iar în total, pentru o deplasare, noul sponsor tehnic a cusut haine în valoare de peste 110 mii de euro. Noul parteneriat cu compania Thom Browne a fost semnat înaintea startului sezonului curent. Astfel, jucătorii Barcelonei au dat un farmec aparte meciurilor din Liga Campionilor.

Înaintea partidei dintre Tottenham şi FC Barcelona, fostul mare jucător al ambelor cluburi, englezul Gary Lineker, l-a caracterizat în felul său pe unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani.

"Îmi este dificil să spun ceva nou despre el. Cred că toţi ştiu că eu sunt un mare fan al lui Leo Messi. Cred că este cel mai bun jucător care a încălţat vreodată ghetele de fotbal. De fiecare dată când îl privesc, rămân uimit de ceea ce face. El parcă ar fi în universul propriu şi doar urmăreşte meciul de undeva de sus, deşi joacă pe teren în acelaşi timp", a spus fostul jucător, Gary Lineker.

Partida dintre Tottenham Hotspur şi FC Barcelona din Liga Campionilor se va disputa în această seară, de la ora 22, şi va fi difuzată în direct, la Canal 3.
Sursa Foto: soccerbible.com