Noutăţi

23.10.2018 11:11

Cristiano Ronaldo revine pe Old Trafford, dar în calitate de adversar al lui Manchester United

În această seară, în direct la Canal 3, începând cu ora 22, Cristiano Ronaldo revine pe Old Trafford, dar în calitate de adversar al lui Manchester United, în Liga Campionilor. Fanii "diavolilor roşii" sunt entuziasmaţi că îl vor vedea la treabă pe Ronaldo, dar se roagă ca lusitanul să aibă o zi rea.

Manchester United şi Juventus Torino sunt capul de afiş din această seară de gală din Liga Campionilor. Este un meci special pentru Cristiano Ronaldo, fotbalistul care a devenit un star la clubul britanic, în perioada 2003-2009.

"Fără nicio îndoială, este cel mai bun jucător pe care l-a avut acest club. Este omul care oferă încredere echipei. Este incredibil. Este un golgheter înăscut. Poate marca cu ambele picioare. Este înalt, este puternic şi are viteză. Este jucătorul perfect şi orice echipă şi-l doreşte".

"Cred că va avea parte de o primire specială. Sper să nu joace prea bine împotriva echipei noastre, dar nu am niciun dubiu că va fi la înălţime".

"Ne-a bucurat cu jocul lui timp de 6-7 ani şi ne-a fost dor de acest băiat. Sunt fanul lui United de o mare perioadă de timp şi, timp de 50 de ani, i-am văzut pe toţi, aşa că pot spune cu siguranţă că el este cel mai bun jucător pe care l-am avut din punct de vedere tehnic".

Fanilor lui Manchester United le este frică de Ronaldo şi au motive. În 2013, în optimile Ligii Campionilor, starul lusitan a marcat în ambele manşe în poarta lui United, iar golul său din Anglia a fost decisiv. Echipa lui de atunci, Real Madrid s-a impus cu 2 la 1 pe Old Trafford şi a eliminat clubul din Manchester cu 3 la 2 la general.

Acum însă, Cristiano Ronaldo joacă la Juventus Torino şi va încerca să o ajute pe "Bătrâna Doamnă" să răpună "diavolii roşii".

Meciul de foc dintre Manchester United şi Juventus Torino se va disputa în această seară şi va fi transmis în direct la Canal 3, de la ora 22:00.

Sursa Foto: pontul-zilei.com