Noutăţi

23.10.2018 12:20

Duel de foc în Liga Campionilor. Cristiano Ronaldo se întoarce la Manchester pentru a-l înfrunta pe fostul său antrenor, Jose Mourinho

Duel de foc în această seară în Liga Campionilor. Cristiano Ronaldo se întoarce la Manchester pentru a-l înfrunta pe fostul său antrenor, Jose Mourinho. Partida Manchester United - Juventus Torino va fi transmisă în direct de Canal 3 de la ora 22:00.

Meciul dintre Manchester United şi Juventus Torino este capul de afiş din această seară în Liga Campionilor. Este un meci special pentru Cristiano Ronaldo, fotbalistul care a devenit un star la clubul britanic, în perioada 2003-2009.

"Revenirea la Manchester este un moment foarte emoţinant pentru mine. Atunci când s-a tras la sorţi mi-am amintit întreaga perioadă petrecută aici. Cu United am câştigat totul. Liga Campionilor, Campionatul Angliei, dar şi alte trofee. Mi-am amintit de un public fantastic, dar şi de o persoană pe care nu am cum să o uit, Sir Alex Ferguson. El m-a ajutat cel mai mult şi îi transmit toate cele bune", a spus atacantul Juventus Torino, Cristiano Ronaldo.

Tot la Manchester, Cristiano Ronaldo s-a arătat încrezător, aseară, în ceea ce priveşte rezultatele anchetei referitoare la acuzaţiile de viol din 2009.

"Sunt un om fericit, joc la o echipă fantastică, am patru copii, sunt sănătos. Restul nu contează. Avocaţii mei sunt încrezători, la fel şi eu. Iubesc fotbalul, viaţa mea şi oamenii care au grijă de mine. În cele din urmă adevărul va ieşi la iveală", a menţionat atacantul Juventus Torino, Cristiano Ronaldo.

Supermeciul dintre Manchester United şi Juventus Torino se dispută în această seară şi va fi transmis în direct la Canal 3 de la ora 22:00.

Sursa Foto: livearad.ro