Noutăţi

24.10.2018 12:28

Icardi, pericolul nr.1 pentru Barca

Mauro Icardi este fotbalistul decisiv pentru Inter Milano, în sezonul actual din Liga Campionilor. Puţini ştiu, însă, că argentinianul şi-a dezvoltat talentul la Barcelona, aşa că, în această seară, Icardi va avea parte de un meci special. Partida dintre FC Barcelona şi Inter Milano va începe de la ora 22 şi va putea fi urmărită în direct, la Canal 3.

Înaintea meciului cu Inter, cei de la Barcelona au postat un clip video cu golurile marcate de Icardi în tricoul echipei catalane. Argentinianul a jucat la echipa de juniori a Barcelonei, timp de un sezon, şi a marcat mai mult cu capul.

În 2008, pentru Icardi s-au bătut Real şi Barcelona, iar catalanii au câştigat cursa pentru tânărul fotbalist. Un an mai târziu, l-au cedat, în Italia, la Sampdoria. Icardi a ajuns la Inter în 2013 şi a devenit un star la clubul din Milano.

În sezonul curent din Liga Campionilor, argentinianul a marcat două goluri decisive în partidele cu Tottenham şi PSV. Inter a câştigat cu 2 la 1 în ambele meciuri, iar golurile victoriei au fost marcate de Icardi.

Astfel, Barcelona va avea mari bătăi de cap, în această seară, cu fotbalistul în vârstă de 25 de ani.

În acelaşi timp, în partida de pe Camp Nou, nu va juca vedeta gazdelor, Lionel Messi care şi-a fracturat braţul.

De partea cealaltă, marea absenţă a lui Inter este Radja Nainggolan, care încă nu şi-a revenit după o accidentare.

Super-confruntarea dintre FC Barcelona şi Inter Milano se va disputa în această seară de la ora 22 şi va fi transmisă în direct, la Canal 3.

Sursa Foto: laliganews.co.uk