Noutăţi

05.11.2018 12:08

Meci de foc în Liga Campionilor. Paul Pogba va reveni pe terenul echipei la care a devenit un star

Miercuri, în direct la Canal 3, de la ora 22:00, va fi rândul lui Paul Pogba să revină pe terenul echipei la care a devenit un star. Alături de Manchester United, francezul va întâlni pe Juventus Torino, în grupa H din Liga Campionilor.

În etapa trecută din faza grupelor Ligii Campionilor, Cristiano Ronaldo a fost în lumina reflectoarelor, atunci când portughezul a jucat pe Old Trafford cu Juventus şi a învins pe Manchester United, scor 1-0. Miercuri, un alt star va reveni pe stadionul pe care şi-a făcut un nume în fotbal. Paul Pogba a revenit la echipa engleză de la "Bătrâna Doamnă", în 2016, suma transferului fiind una record la acea vreme - 105 milioane de euro. Pogba a intuit că va reveni cu noua sa echipă la Torino, mai devreme sau mai târziu.

"Înaintea tragerii la sorţi, vorbeam cu fratele meu şi el m-a întrebat: "Îţi imaginezi cum ar fi să picaţi într-o grupă cu Juve?". Uite că asta s-a întâmplat şi este foarte frumos. Acolo am crescut şi din acest motiv respect această echipă", a spus mijlocaşul Manchester United, Paul Pogba.

Pogba susţine că se va simţi ca acasă pe terenul lui Juventus, dar nu va merge la Torino pentru o simplă reuniune cu fosta echipă.

"Nu poţi prezice nimic în Liga Campionilor. Este la fel ca şi Cupa Mondială. Totul se poate întâmpla. Ştiu totul despre teren şi despre atmosferă, însă este un meci din Liga Campionilor. Nu mergem la Torino pentru a admira stadionul. Va fi un meci mare şi unul plin de emoţie pentru mine", a afirmat mijlocaşul Manchester United, Paul Pogba.

Juventus Torino este liderul grupei H, cu 9 puncte după trei etape, iar un egal în meciul de pe terenul propriu cu Manchester United îi va asigura "Bătrânei Doamne" calificarea în optimile competiţiei. De partea cealaltă, "diavolii roşii" ocupă locul doi în clasament cu 4 patru puncte.

Meciul de foc dintre Juventus Torino şi Manchester United se va disputa miercuri, de la ora 22:00 şi va fi transmis în direct, la Canal 3.

Sursa Foto: strettynews.com