Noutăţi

06.11.2018 12:16

Italienii, realişti în faţa Barcei: Catalanii joacă foarte bine şi au una dintre cele mai bune echipe din lume

Barca este favorită în meciul cu Inter din Liga Campionilor, care se va disputa în această seară! Au recunoscut-o jucătorii echipei italiene, iar antrenorul Luciano Spalleti a declarat că va fi fericit, dacă Inter se va califica în optimi de pe locul doi din grupă. Meciul Inter - Barca va începe de la ora 22 şi va fi transmis în direct, la Canal 3.

După 0 la 2 în etapa trecută pe terenul Barcei, jucătorii lui Inter pare să se fi resemnat: o victorie la Milano este puţin probabilă în faţa catalanilor.

"Indiscutabil, Barcelona este favorita! Catalanii joacă foarte bine şi au una dintre cele mai bune echipe din lume. Noi am revenit în Liga Campionilor, după o absenţă îndelungată. Ne ştim locul, dar şi calităţile. Trebuie să reuşim un meci mare, pentru a obţine un rezultat bun, deoarece ştim că ei sunt favoriţi în acest meci", a afirmat mijlocaşul Inter Milano, Borja Valero.

Barcelona este liderul grupei B cu 9 puncte, iar dacă se va impune în meciul din această seară, atunci catalanii vor obţine calificarea în optimi cu două etape înainte de sfârşitul fazei grupelor. De partea cealaltă, Inter are şase puncte la activ, cu cinci mai multe decât PSV şi Tottenham.

"Ne aflăm în situaţia în care depindem doar de noi şi asta este bine. Este o motivaţie în plus pentru noi şi vom fi foarte fericiţi, dacă ne vom califica în optimi de pe locul secund", a menţionat antrenorul Inter Milano, Luciano Spalletti.

Deocamdată, nu se ştie dacă Lionel Messi va juca în această seară. Starul Barcei a făcut deplasarea la Milano dar încă nu este refăcut complet după fractura suferită la braţ.

Partida dintre Inter şi Barcelona se va disputa de la ora 22 şi va fi transmisă în direct, la Canal 3.

Sursa Foto: betrush.top