Noutăţi

07.11.2018 12:14

Prognoze pentru Liga Campionilor. Pavel Ciobanu simte că Manchester va câştiga

Preşedintele federaţiei naţionale de fotbal, Pavel Ciobanu, simte că "diavolii roşii" vor învinge în această seară pe "Bătrâna Doamnă" chiar la ea acasă, în Liga Campionilor. Partida dintre Juventus şi Manchester United va începe la ora 22 şi va fi transmisă în direct, la CANAL 3.

În etapa precedentă, Juventus s-a impus la limită, în Anglia, în faţa lui Manchester United, cu 1-0, iar Pavel Ciobanu spune că "diavolii roşii" îşi vor lua revanşa, la Torino.

"Eu cred că 2-1 va câştiga Manchester. Aşa cum a câştigat Juventus în deplasare, la fel va câştiga Manchester în faţa lui Juventus. Aşa simt eu! Mourinho o să pregătească bine echipa. El ştie cum să o pregătească, dar echipa va obţine victoria în acest meci", a spus preşedintele FMF, Pavel Ciobanu.

Juve se va califica în optimile de finală ale competiţiei şi cu un egal, iar în caz de victorie în confruntarea cu Manchester United, "Bătrâna Doamnă" are garantat şi primul loc în grupa H.

Juventus a pierdut doar o dată în ultimele 12 partide disputate în cel mai important turneu inter-cluburi din Europa. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din România, condusă la centru de Ovidiu Haţegan.

Partida de pe Juventus Stadium se va disputa miercuri, 7 noiembrie, şi va fi transmisă în direct, la CANAL 3, începând cu ora 22:00.

Sursa Foto: dailypost.ng