Noutăţi

07.11.2018 12:51

Surpriză de proporţii în Liga Campionilor

Surpriză de proporţii în Liga Campionilor. Liverpool a pierdut aseară cu scorul de 0 la 2 în faţa campioanei Serbiei, Steaua Roşie Belgrad şi tremură acum pentru calificarea în optimile de finală.

Ambele goluri ale gazdelor au fost marcate de atacantul Milan Pavkov în prima repriză. Unul dintre cei mai buni jucători ai gazdelor a fost Vujadin Savici, care a evoluat în perioada 2015-2017 pentru Sheriff Tiraspol.

În celălalt meci al grupei C, în Italia, Napoli şi Paris Saint Germain s-au despărţit la egalitate scor 1 la 1. Napoli şi Liverpool împart primele două locuri în clasament cu câte 6 puncte, fiind urmate la un punct de PSG şi la două de Steaua Roşie Belgrad. În grupa A, Atletico Madrid a câştigat cu 2 la 0 derby-ul cu Borussia Dortmund.

În celălalt meci al grupei, AS Monaco a fost umilită acasă cu scorul de 4 la 0 de campioana Belgiei, FC Brugge. Patronul lui AS Monaco, Dimitri Rîbolovlev a fost reţinut cu cateva ore înainte de meci. Miliardarul rus este bănuit de corupţie şi trafic de influenţă. Borussia şi Atletico împart primele două locuri în clasament, fiind urmate la cinci puncte de FC Brugge.

Sursa Foto: prosport.ro