Noutăţi

26.11.2018 12:17

Fotbalul de gală revine la Canal 3. În data de 27 noiembrie, AS Roma va întâlni pe Real Madrid în penultima etapă din grupa G a Ligii Campionilor

Cel mai tare fotbal din lume revine la Canal 3, în această săptămână, cu patru meciuri de vis. Mâine, de la ora 22:00, AS Roma va întâlni pe Real Madrid, în capitala Italiei, în penultima etapă din grupa G a Ligii Campionilor. Cele două echipe au câte 9 puncte şi ar putea obţine calificarea în optimi, dacă în celălalt meci din grupă ŢSKA nu se va impune în faţa Viktoriei Plzen.

Miercuri, tot la Canal 3 şi tot de la ora 22:00 va fi transmis în direct un alt meci de foc. PSG va juca pe teren propriu cu FC Liverpool, în grupa C din Liga Campionilor. Este un meci crucial pentru ambele echipe, deoarece englezii au 6 puncte la fel ca şi liderul Napoli, iar parizienii au cinci, cu unul mai mult decât codaşa Ţrvena Zvezda. Orice greşeală în această etapa ar putea costa calificarea în optimi.

Joi, va veni rândul Ligii Europei să ne aducă pe tavă meciuri pe muchie de cuţit, în etapa a cincea. De la ora 19:55, la Canal 3, va fi transmisă partida dintre Zenit şi FC Kopenhaga.

Iar de la 22:00, va fi difuzată confruntarea dintre Chelsea şi PAOK.

Sursa Foto: nssmag.com