Noutăţi

27.11.2018 11:48

Fotbalistul Memphis Depay s-a apucat de cântat rap

De fericire, pentru că recent a ajuns la cinci milioane de urmăritori pe Instagram, fotbalistul Memphis Depay s-a apucat de cântat rap. Olandezul a vrut astfel să le mulţumească fanilor, pentru că l-au ajutat să atingă această bornă impresionantă.

Memphis Depay joacă la Olympique Lyon din 2017. El a fost transferat de la Manchester United pentru 16 milioane de euro. Atacantul olandez este în mare formă în acest an. Depay a marcat de 25 de ori în toate competiţiile şi a oferit 13 pase de gol.

În această seară, cu echipa lui de club, Depay are meci important în Liga Campionilor. Olympique Lyon va întâlni pe teren propriu pe Manchester City în etapa a cincea din grupa F. Echipa franceză se află pe locul 2, cu 6 puncte, iar "citadinii" sunt pe primul - cu 9 puncte.

Clubul din Lyon ar putea obţine calificarea în optimi chiar în acest meci, dacă se va impune în faţa lui City, iar Hoffenheim şi Şahtar vor termina la egalitate cealaltă partidă din grupă.

Confruntarea dintre Olympique Lyon şi Manchester City va începe de la ora 22.

Mâine, tot de la ora 22, deţinătoarea trofeului Real Madrid va juca în deplasare cu AS Roma, iar acest meci va putea fi urmărit în transmisiune directă, la Canal 3.

Sursa Foto: digisport.ro