Noutăţi

27.11.2018 12:12

AS Roma întâlneste echipa Real Madrid în penultima etapă a fazei grupelor din Liga Campionilor

Meci de cinci stele în această seară la CANAL 3. AS Roma întâlneste echipa Real Madrid în penultima etapă a fazei grupelor din Liga Campionilor. Cele două formaţii pot să îşi asigure calificarea în optimile de finală în urma rezultatelor din această seară.

Meci de cinci stele în această seară la CANAL 3 în Liga Campionilor. AS Roma va întâlni pe "Stadio Olimpico" pe Real Madrid în penultima etapă a grupei G. Ambele cluburi vin după înfrângeri suferite în competiţiile interne. Romanii au fost învinşi cu 0-1 de Udinese, iar "galacticii" au suferit o înfrângere umilitoare, scor 0-3, cu Eibar.

"Ca să obţii trei puncte în partida cu Real, trebuie să faci un meci mare din toate punctele de vedere. Nu am nicio explicație referitor la ceea ce se întâmplă la adversari, dar nici nu vreau să caut lămuriri, deoarece trebuie să mă gândesc la echipa mea şi nu la problemele Realului".

"Vom juca acasă și trebuie să demonstrăm din primul minut că ei sunt oaspeți aici. Trebuie să încercăm să câştigăm partida".

Gruparea italiană se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului cu câștigătoarea ultimelor trei ediții ale Ligii Campionilor. AS Roma nu va putea conta pe serviciile lui Javier Pastore, Daniele De Rossi şi Lorenzo Pellegrini, toţi fiind accidentaţi.

Totodată, evoluţia fundaşului Kostas Manolas este sub semnul întrebării. Cele două cluburi împart primele două locuri în grupa G după primele 4 runde, cu câte 9 puncte, însă nu sunt încă sigure de prezenţa în optimi.

Meciul din capitala Italiei va fi transmis în direct de CANAL 3 cu începere de la ora 22:00.

Sursa Foto:gnttips.ro