Noutăţi

28.11.2018 14:30

Meci crucial în grupa C din Liga Campionilor. PSG-ul se va confrunta cu FC Liverpool, în etapa a cincea

Meci crucial în această seară, în direct, la CANAL 3, în grupa C din Liga Campionilor. În "oraşul luminilor" PSG-ul se va confrunta cu FC Liverpool, în etapa a cincea, iar un eşec ar fi echivalent cu o catastrofă pentru gazde.

Dacă parizienii vor fi învinşi, iar în celălalt meci din grupă, Napoli se va impune în faţa echipei Ţrvena Zvezda, PSG-ul va fi eliminat din cea mai tare competiţie inter-cluburi din lume.

"Este un meci decisiv, iar noi simţim presiunea confruntării. Această tensiune pluteşte deasupra noastră. În acelaşi timp, ne place această încărcătură emoţională, deoarece este o provocare pentru noi", a spus antrenorul PSG, Thomas Tuchel.

În prima etapă, FC Liverpool a învins pe PSG, cu 3-2, aşa că parizienii vor să-şi ia şi revanşa pentru acel eşec.

"Nu ne este frică. Ştim că avem o echipă mare, dar în acelaşi timp, trebuie să jucăm mult mai bine decât am făcut-o în deplasare, la Liverpool. Suntem gata şi suntem fericiţi că avem oportunitatea de a disputa un astfel de meci", a comunicat mijlocaşul PSG, Julian Draxler.

Chiar dacă PSG va fi învins, parizienii vor mai spera la calificare, doar dacă Napoli nu se va impune în faţa echipei Ţrvena Zvezda. De partea cealaltă, victoria este egală cu accederea în optimile Ligii Campionilor pentru FC Liverpool.

Meciul de foc dintre PSG şi Liverpool se va disputa în această seară, cu începere de la ora 22:00 şi va putea fi urmărit în direct, la CANAL 3.

Sursa Foto: libertatea.ro