Noutăţi

12.02.2019 11:52

Spectacolul Ligii Campionilor revine în prim-plan. În data de 12 februarie, se dă startul fazei eliminatorii cu partidele tur din optimile de finală

Spectacolul Ligii Campionilor revine în prim-plan. Începând de marți, 12 februarie, se dă startul fazei eliminatorii cu partidele tur din optimile de finală. Cel mai așteptat duel al serii se va disputa pe Old Trafford, acolo unde Manchester United o va găzdui pe multipla campioană a Franței, Paris-Saint Germain.

Unul dintre jucătorii care ar putea evolua din primele minute pe teren este fundașul parizienilor, Presnel Kimpembe. Fundașul francez de 23 de ani este discipolul lui PSG și se află în fieful clubului parizian de la vârsta de 10 ani. Kimpembe și-a amintit de perioada în care se antrena cot la cot, la PSG, cu unul dintre cei mai emblematici fotbaliști englezi, David Beckham. Mijlocașul și-a încheiat cariera la gruparea franceză în anul 2013.

PSG este echipa care a marcat cele mai multe goluri în actuala ediție a Champions League. Campioana Franței a înscris 17 goluri în faza grupelor. Formația franceză nu va putea miza în partida cu Manchester United pe vedetele sale din atac, Neymar și Edinson Cavani, ambii fiind accidentați. Cu toate acestea, Kimpembe consideră că parizienii au calitățile necesare, pentru a se califica în faza următoare a competiției.

Partida dintre Manchester United și Paris-Saint Germain va fi transmisă în direct, la Canal 3, cu începere de la ora 22:00.

Sursa Foto: uefa.com