Noutăţi

13.02.2019 12:19

Show-ul UCL continuă la Amsterdam

Show-ul fotbalistic continuă și în această seară la Canal 3. Ajax Amsterdam speră să furnizeze marea surpriză în confruntarea cu campioana en-titre, Real Madrid. Partida tur se va desfășura la Amsterdam. Gruparea olandeză revine în faza eliminatorie a Ligii Campionilor, după o absență de 13 ani. Unul dintre cei mai experimentați fotbaliști din lotul "lăncierilor" este Klaas-Jan Huntelaar. Atacantul de 35 de ani și-a amintit de debutul său în Liga Campionilor. Olandezul a înscris în partida tur din optimile Ligii Campionilor din anul 2006 cu Inter Milano.

"Echipa se afla într-o situație dificilă și nimeni nu ne dădea vreo șansă în confruntarea cu Internaționale. În timpul partidei, am simțit o tensiune pozitivă. Atunci, am înțeles că este timpul să demonstrez cine sunt pe arena internațională", a spus atacantul, Ajax Amsterdama, Klaas-Jan Huntelaar.

Klaas-Jan Huntelaar este singurul fotbalist din actualul lot al olandezilor, care are experiență de joc în faza eliminatorie al celei mai tari competiții intercluburi.

"Avem în lot mulți fotbaliști tineri care ard de nerăbdare să demonstreze de ce sunt în stare. Ei au în față un viitor luminos. Așa că vor să sară câteva trepte prin intermediul Ligii Campionilor. Asta se observă cel mai bine în timpul meciurilor. Atunci când ai experiență, ești obligat să-i ajuți pe jucătorii tineri", a afirmat atacantul, Ajax Amsterdama, Klaas-Jan Huntelaar.

De-a lungul carierei, Huntelaar a mai evoluat la așa cluburi, precum: Real Madrid, AC Milan și Schalke-04. În acest sezon, atacantul a înscris pentru Ajax 15 goluri în toate competițiile.

Partida dintre Ajax Amsterdam și Real Madrid va fi transmisă diseară, la Canal 3, cu începere de la ora 22:00.

Sursa Foto: dailyadvent.com