Noutăţi

07.05.2019 10:07

Megaduelul dintre FC Liverpool şi FC Barcelona din semifinalele Ligii Campionilor, aşteptat cu sufletul la gură şi în Republica Moldova

Megaduelul dintre FC Liverpool şi FC Barcelona din semifinalele Ligii Campionilor este aşteptat cu sufletul la gură şi în Republica Moldova. Oamenii din fotbal nu le dau şanse "cormoranilor" în returul de pe Anfield, după ce, în prima manşă, formaţia engleză a fost învinsă cu 3-0 de "blaugrana". Cristian Efros, antrenorul echipei Speranţa Nisporeni, consideră că meciul din această seară va fi o simplă formalitate pentru Barça.

"Eu tot aşteptam să dea Liverpool un gol, să fie mai interesant al doilea meci, dar, la 3-0, la ce să te uiţi în al doilea meci?", a spus antrenorul, Speranţa Nisporeni, Cristian Efros.

Şi jucătorii echipei Sheriff Tiraspol o văd pe FC Barcelona calificată în finală.

"Cred că va fi un meci foarte bun. Ambele echipe sunt foarte puternice, dar nu ştiu cine va câştiga. Eu sper că Barcelona, pentru că stilul lor de joc îmi place mai mult", a menţionat mijlocaşul, Sheriff Tiraspol, Antun Palic.

FC Liverpool este într-o situaţie critică, înaintea meciului retur. Atacanţii Mohamed Salah şi Roberto Firmino sunt accidentaţi şi vor rata partida.

"Doi dintre cei mai buni atacanţi din lume nu sunt disponibili pentru meci şi trebuie să marcăm patru goluri în poarta Barcelonei, pentru a ne califica după 90 de minute. Asta nu ne face viaţa mai uşoară", a afirmat antrenorul, FC Liverpool, Jurgen Klopp.

Meciul FC Liverpool - FC Barcelona va fi transmis astăzi în direct, pe Canal 3, cu începere de la ora 22:00.

Sursa Foto: sportsmonks.com