Noutăţi

22.10.2012 21:14

Primul jucator moldovean care a evoluat în grupele Ligii Campionilor nu are o favorita in partida dintre Sahtior Donetk si Chelsea Londra

Sergiu Dadu va tine pumnii pentru ambele echipe, desi la gruparea din Donetk antrenor secund este cona-tionalul sau, Alexandru Spiridon. Meciul Sahtior-Chelsea va fi transmis maine seara de Canal 3 de la ora 21 si 45 de minute.

Sergiu Dadu a jucat 30 de minute in partida de la Londra dintre Chelsea si TSKA Moscova. Marele eveniment a avut loc in 2004. Dadu l-a inlocuit pe brazilianul Vagner Love, iar echipa atacantului moldovean, TSKA a pierdut in final cu 0 la 2.

Maine seara, fosta adversara a lui Dadu, Chelsea va evolua pe terenul echipei Sahtior Donetk. Desi la campioana Ucrainei antrenor secund este moldoveanul Alexandru Spiridon, Dadu nu are o favorita in aceasta partida.

Partida dintre Sahtior si Chelsea va fi transmisa maine seara incepand cu ora 21 si 45 de minute de postul de televiziune Canal 3. De altfel, Canal 3 va arata partidele din Champions League in urmatorii trei ani. Semifinalele si finala competitiei vor fi transmise de PRIME.