Noutăţi

15.02.2013 09:14

Canal 3 este prima televiziune, care a transmis un meci din Liga Campionilor, comentat de trei jurnalişti direct de pe stadion

50 de mii de suporteri au facut spectacol aseara in tribune, in timpul meciului dintre Sahtior Doneţk si Borussia Dortmund. Printre fani s-au aflat si sase microbisti din Moldova, care au ajuns pe Dombas Arena dupa ce au castigat concursul Hai cu noi la fotbal. Suporterii au facut poze cu antrenorul Mircea Lucescu si au făcut galerie pentru Şahtior.

Partida de aseara, incheiata cu scorul de 2 la 2, a fost transmisa de Canal 3, iar meciul a fost comentat direct de pe stadion de trei jurnalisti. Nicu Timofti, Dorian Jereghi si Dragos Borchina au oferit telespectatorilor cele mai interesante detalii din teren. Este pentru prima data cand o televiziune din Moldova reuseste o asemenea transmisiune. Inainte de meci, antrenorul secund al celor de la Sahtior, moldoveanul Alexandru Spiridon, le-a urat succes comentatorilor de la Canal 3.

Spiridon a avut mari emotii pe banca tehnica, iar o echipa de la PRIME, care a fost acreditata special pentru acest meci, i-a urmarit aproape toate miscarile.

Duminica, nu ratati la în jurnalul orei 20 un reportaj cu lux de amanunte despre atmosfera care a dominat pe Donbass Arena si mai multe interviuri din culisele partidei.