Noutăţi

05.03.2013 09:06

Canal 3 a desemnat câştigătorul concursului "Hai cu noi la fotbal"

Încă doi moldoveni vor putea urmări din tribune un meci din optimile Ligii Campionilor. Canal 3 a desemnat câştigătorul concursului "Hai cu noi la fotbal", care s-a încheiat duminică. Sergiu Dobândă din Chişinău este norocosul, care va primi 2 bilete la partida Bayern Munchen - Arsenal Londra.

Surprizele nu se opresc aici. Cei mai activi participanţi la concurs se vor alege cu mai multe premii de consolare. Următorii 4 clasaţi, care au expediat cele mai multe mesaje corecte, vor fi răsplătiţi cu o tabletă PC, telefoane mobile şi cu mai multe accesorii.

Astfel, Andrei Vasile din Chişinău va primi o tabletă PC, Evgheni Josan, tot din Chişinău, va primi un smartphone ZTE Blade 3, Maria Cazacu din Mărăndeni un smartphone Orange Pasadena iar Negrescu Nicolae din Bălţi va fi răsplătit cu un set de accesorii.

Anterior, 6 moldoveni au avut norocul să câştige bilete la un alt meci de Ligă. Învingătorii concursului interactiv au fost pe Donbass Arena, unde au urmărit pe viu meciul Şahtior Doneţk - Borussia Dortmund.