Noutăţi

11.03.2014 12:41

Liga Campionilor te premiază! Canal 3 te provoacă la un concurs în care poţi câştiga 2 bilete la finala UEFA Champions League din Lisabona

Liga Campionilor vine cu premii noi. Canal 3 şi 2 Plus te provoacă la un concurs în care poţi câştiga multă bere, un televizor sau premiul mare: 2 bilete la finala Champions League din acest an. Condiţiile sunt simple: începând cu mâine seară nu rata nici un meci din Liga Campionilor, dacă vrei să devii suporter de lux a celei mai tari competiţii inter-cluburi din lume.

Liga Campionilor este mai aproape ca niciodată. Dacă vrei să simţi euforia celui mai important turneu din Europa fii cu ochii în patru pe Canal 3 şi 2 Plus.

Mâine de la 21 şi 45 de minute, Arsenal va încerca să distrugă maşinăria germană de goluri în direct la Canal3. Supranumită: perfecţiunea fotbalului modern, Bayern Munchen are un singur obiectiv pentru acest an: să devină prima echipă din istorie care îşi apără titlul, iar Arsenal este o buturugă prea mică pentru a răsturna carul mare.

AC Milan are parte de un sezon dezastruos. „Diavolii milanezi sunt „ aut din Cupa Italiei şi ocupă locul 10 în campionat. Unica ieşire este un parcurs onorabil în Liga Campionilor, dar după un 0 la 1 în manşa tur cu Atletico Madrid, italienii sunt tot mai aproape de o ruşine istorică. Returul dintre Atletico şi AC Milan, va fi mâine de la 21 şi 45 la 2 Plus.

Mâine vom afla primele 2 echipe calificate în sferturile competiţiei şi tot mâine va lua start concursul nostru. În timpul primei reprize a celor 2 meciuri se va da un cuvânt capcană. Al doilea cuvânt, vine la a doua repriză. În concurs intră acel abonat care răspunde corect la ambele întrebări. La finalul partidelor vor fi anunţaţi câştigătorii. Ei vor fi aleşi prin tragere la sorţi, iar după optimi, sferturi şi semifinale, cei mai norocoşi se vor alege cu câte un televizor pe etapă. Pentru a câştiga 2 bilete la finala Champions League trebuie să trimiţi cât mai multe mesaje cu răspunsuri corecte, iar cel mai înflăcărat participant va merge la Lisabona pentru a urmări cel mai mare spectacol fotbalistic din această primăvară.