Noutăţi

20.05.2014 12:03

CHIȘINĂU - INIMA MOLDOVEI BATE PENTRU FOTBAL!

Ia-ți gașca și vino pe 24 mai la Moldexpo să privim împreună Finala Ligii Campionilor 2014. Pe un ecran gigant, în aer liber, vei urmări prima bătălie din istoria acestei competiții între două echipe din același oraș: Atletico Madrid și Real Madrid. O finală mega fierbinte se va juca în Portugalia, la Lisabona, pe Estádio da Luz. Stadionul se extinde pîna în Chișinău, adunîndu-ne pe toți sub cupola de la Moldexpo.

Doar aici vei putea fi martorul unui joc viu, transmis în direct de cea mai proaspătă bere a Moldovei. Turnată în butoi chiar în ziua meciului, noua Bere Chișinău va fi adusă direct la Moldexpo, pentru ca tu și prietenii tăi să profitați din plin de gustu-i fin și aroma intensă. Bere Chișinău va fi alături de tine, oferind tuturor fanilor prospetimea unui meci de calitate.

Aceasta însă nu e tot. Translarea finalei spaniole va avea loc în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului Barbecue’2014, eveniment organizat la centrul expozițional Moldexpo din capitală. Timp de trei zile, 23, 24 și 25 mai, aici vor fi pregătiți cei mai apetisanți frigărui și cele mai gustoase steak-uri, deliciuri gastronomice savurate în compania berii preferate.

Fotbal, bere și mulți frigărui, de ce ar mai avea nevoie microbiștii adevărați? De muzică live, concursuri și muuultă adrenalină! Toate aceste ingrediente le găsești la Moldexpo, în perioada 23 – 25 mai. Vino să GOLim halbele împreună! Vino să urmărim marea finală a Ligii Campionilor 2014. Iar dacă anticipezi cine va fi câștigătoarea duelul spaniol,vei putea paria pe scorul meciului. În caz de ghicești, vei primi premii oferite de Bere Chișinău. Intrare liberă, distractie garantată! Mai vrei sa stai acasa?

Bere Chișinău este organizatorul evenimentului fotbalistic și partenerul general al BBQ Fest 2014.