Noutăţi

16.11.2012 11:36

Premiera absoluta pentru Moldova. 4 meciuri din Liga Campionilor in doar 2 zile

Canal 3 incepe marti un adevarat tur de forta in Liga Campionilor. Patru meciuri vor putea fi urmarite in direct in doar doua zile. Regalul fotbalistic va demara marti, la ora 19:00. Spartak Moscova isi joaca ultima sansa la calificare in fata Barcelonei. Lionel Messi, Xavi si Iniesta vin in Rusia sa se lupte cu frigul, dar si cu atmosfera incendiara de pe stadion.


Tot marti, de la ora 21 si 45, duel de foc la Torino, unde miliardarul rus, Roman Abramovici merge in ospetie la campionii Italiei. Juventus Torino - Chelsea va fi in direct la Canal 3.


Maratonul fotbalistic de la Canal 3 continua, miercuri, de la ora 19:00. Zenit Sankt Petersburg, singura echipa care a cheltuit in aceasta vara o suta de milioane de euro pentru doar doi jucatori, va intalni acasa noua senzatie a Ligii Campionilor, Malaga. Fostul jucator al Zenitului, Alexandru Curtianu sustine ca frigul ii va ajuta pe rusi sa castige.Cireasa de pe tort va fi miercuri de la ora 21 si 45 de minute. Cele mai bogate cluburi din Europa, Manchester City si Real Madrid se bat in Anglia intr-un meci pe viata si pe moarte. Este pentru prima data in istoria televiziunii din Moldova cand un post tv va transmite patru meciuri dintr-o singura etapa a Ligii Campionilor, cea mai tare competitie intercluburi din lume.