Noutăţi

20.11.2012 13:19

Meci de totul sau nimic pentru Juve, contra lui Chelsea. Dacă pierd, italienii sunt eliminaţi

Antrenorul lui Juventus Torino, Angelo Alessio, consideră ca jocul cu Chelsea Londra, de marți seară, este unul de totul sau nimic pentru "Bătrâna Doamnă", care nu vrea să se mulțumească doar cu o primăvară de Europa League.

Meciul dintre Juventus Torino și Chelsea Londra se joacă marți, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Canal 3 şi LIVE pe www.ucl.canal3.md.

Jocul contează pentru etapa a cincea a Grupei E din Liga Campionilor, din care mai face parte și echipa Șahtior Donețk, antrenată de Mircea Lucescu. Gruparea ucraineană și campioana Italiei, Juventus Torino, se luptă pentru un loc în optimile de finală ale competiției. Cine greșește, merge în "șaisprezecimile" Europa League. Întâlnirea decisivă pentru soarta calificării, dintre Șahtior și Juventus, se va disputa pe 5 decembrie, la Donețk.

"Știm că este un meci de totul sau nimic și tot ce vrem este să mergem mai departe. Vom ieși pe teren cu obișnuita noastră determinare și dorință de victorie. Sunt campionii Europei, s-au întărit cu trei sau patru jucători buni, așa că trebuie respectați ca echipă. În acest moment, știm cât de puternici sunt și că vom juca de la egal la egal cu ei", a declarat Angelo Alessio, la conferința de presă.

"Dacă ne descurcăm, putem merge mai departe. Dacă nu, vom juca în Europa League, dar știm că am realizat deja ceva", a mai spus tehnicianul.