Noutăţi

20.11.2012 13:21

Spartak-Barca, de la ora 19:00. Catalanii au câştigat doar o dată în Rusia

Învinsă surprinzător în etapa trecută de Celtic, Barcelona nu se teme de un nou eşec pe terenul lui Spartak Moscova de la ora 19.00, LIVE VIDEO pe ucl.canal3.md şi în direct la Canal 3. O victorie în capitala Rusiei le-ar asigura catalanilor calificarea în optimile UEFA Champions League.

Cesc Fabregas, Barcelona: "Nu consider că temperatura va fi o mare problemă pentru că toţi am jucat atât pe caniculă, cât şi pe frig şi am fost nevoiţi să jucăm şi pe teren artificial, şi pe natural. În acest an, de exemplu, am mai jucat în Belarus pe ger."

Deşi se află la zece puncte în spatele liderului ŢSKA în campionat, Spartak i-a pus în gardă pe catalani după evoluţia din turul de pe Camp Nou. Ruşii au condus cu 2-1 şi au fost răpuşi doar de dubla lui Messi din ultimele 20 de minute. Oamenii lui Tito Vilanova sunt decişi să nu repete eşecul din etapa trecută, cu Celtic, şi să îşi asigure pe Lujniki prezenţa în optimile UEFA Champions League.

Tito Vilanova, antrenor Barcelona: "Sezonul trecut a fost unul bun, însă şi în acest an se anunţă o campanie promiţătoare. Mulţi jucători au trebuit să se odihnească în Champions League. De teama unor posibile accidentări, am adus la Moscova doi jucători în plus."