Noutăţi

21.11.2012 17:59

Zenit – Malaga, ÎN DIRECT la Canal 3, de la ora 19:00

Malaga, marea surpriză a acestei ediții din UEFA Champions League, joacă în Rusia cu Zenit, în etapa a 5-a a fazei grupelor.

Cu zece puncte după patru partide, Malaga este hotărâtă să o învingă din nou pe Zenit, după victoria clară din tur, scor 3-0.

"Suntem extrem de concentrați și ne gândim doar la un rezultat pozitiv, este un meci extrem de important pentru noi. Jucătorii mei sunt pregătiți pentru această confruntare, sunt sigur de asta. Probabil că Malaga va folosi și jucători care nu au evoluat prea mult în Liga Campionilor, însă aceștia vor avea o motivație extraordinară", a spus Luciano Spalletti, antrenorul lui Zenit.

"Nu ne-am așteptat să avem zece puncte înaintea acestui meci. Vom juca la capacitate maximă, pentru că vrem să obținem primul loc în grupă. Rezultatele din campionat nu ne deranjează, pentru că Liga Campionilor este o altă competiție", a afirmat Manuel Pellegrini, tehnicianul oaspeților.

Malaga are cea mai bună apărarea din Liga Campionilor înaintea meciului cu Zenit, spaniolii având un singur gol primit.

Echipele probabile:

Zenit: Malafeev - Anyukov, Hubocan, Alves, Yanbaev - Wistel, Denisov, Shirokov - Bystrov, Kerzhakov, Hulk. Antrenor: Luciano Spalletti

Malaga: Caballero – Gamez, Demichelis, Weligton, Eliseu – Toulalan, Camacho – Portillo, Isco, Duda – Santa Cruz. Antrenor: Manuel Pellegrini

Sursa: Digisport.ro