Noutăţi

22.11.2012 10:12

VIDEO. Dinamo Kiev - PSG 0-2. "Dublă" superbă a lui Lavezzi

PSG nu a stat la discuţii cu ucrainenii de la Dinamo Kiev, pe care i-a învins în deplasare cu 2-0, graţie unei "duble" semnate de Ezequiel Lavezzi, jucător transferat în această vară de la Napoli.

Cu toate vedetele la start, Carlo Ancelotti a căutat să facă o demonstraţie de forţă, după evoluţiile mai puţin convingătoare ale parizienilor din ultima vreme. Zlatan Ibrahimovic nu a lipsit dintre titulari, dar vârful suedez nu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, oferind în schimb o pasă decisivă, la primul gol.

Dinamo Kiev a avut trei brazilieni în primul 11, dar nu a reuşit să dea o replică pe măsură colosului francez, chiar dacă amfitrionii au tras de mai multe ori la poartă (17-5) şi au avut mai multe cornere (6-1).

Înfrângerea lui Dinamo Kiev nu afectează prea mult situaţia rivalei lui Şahtior. Ucrainenii vor merge în primăvara Europa League, profitând de calitatea foarte modestă a celeilalte formaţii din grupa A, Dinamo Zagreb. În 2009, Dinamo şi PSG se întâlneau la Kiev, iar gazdele se impuneau cu un sec 3-0.

ECHIPELE

Dinamo Kiev (4-2-3-1): Koval - Danilo, Betao, Khacheridi, Taiwo - Garmash (78 Bogdanov), Miguel Veloso - Dudu, Haruna (67 Milevskiy), Huşev (66 Yarmolenko) - Ideye. Antrenor: Oleg Blokhin

PSG (4-3-3): Sirigu - Van der Wiel, Alex, Thiago Silva, Maxwell - Sissokho (68 Chantome), Verratti (78 Armand), Matuidi - Lavezzi, Ibrahimovic, Nene (87 Pastore). Antrenor: Carlo Ancelotti